PPI


Presentacio Actualitat


PROU REPRESSIÓ!

Avui 14 d'octubre, després de gairebé dos anys de cautiveri, han comunicat les injustes sentències als ostatges.

Després d'una caricatura de judici plena d'irregularitats, l'estat violent ha acusat precisament de violència als presoners, i per tant a tots nosaltres. En total, uns cent anys de presó. Davant d'això, no podíem restar inactius.

Com la resta de Catalunya, al Priorat vam fer (i encara fem) accions de resposta per guanyar la República.

En trobareu un resum en aquesta pàgina.OBJECTIU: INDEPENDÈNCIA

11_SET_2019

Érem quatre gats... multiplicats per dos-cents mil.

Un any més vam ser multitud a la manifestació de la Diada. "molts més dels que volen i diuen", segons cantava en Raimon. Naturalment, del Priorat vam anar-hi més de sis-cents, uns en els 10 autocars que vam organitzar i altres amb mitjans propis.

Malgrat ser el segon any amb hostatges a la presó, malgrat el cansament i el –lògic– desànim en veure que encara hi manca la unitat estratègica que voldríem, allí estàvem, com sempre. Un cop més, el poble ferm i empenyent.

Per això la majoria dels parlaments van anar en aquesta direcció: unitat. Els qui ho havien de sentir en van prendre nota i van assegurar que aquesta unitat d'acció ja s'estava forjant.

Esperem-ho, perquè aviat sortirà la injusta sentència. I nosaltres tampoc fallarem.


L'EINA QUE ENS CAL

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

El divendres 30 d'agost es va fer la presentació del Consell per la República a Falset (abans s'havia fet a Poboleda).

Ens ho van explicar els membres del Consell de Govern Aurora Madaula, Guillem Fuster i Isaac Peraire, en una taula rodona conduïda per Marta Bellot.

En trobareu més informació i us podeu inscriure a la seva pàgina web.CRIDA  A  EMPRESES  I  CONSUMIDORS / USUARIS  DEL  PRIORAT PER INTENSIFICAR EL  "CONSUM ESTRATÈGIC"

L'Assemblea anima les empreses i usuaris del Priorat a inscriure's al web de Consum estratègic.

L'objectiu de la proposta és promoure la contractació de productes i serveis amb empreses desvinculades del poder econòmic, polític, judicial i administratiu de l'Estat espanyol, vinculació que es va fer evident amb el trasllat de seus empresarials fora de Catalunya a requeriment del Govern i la monarquia espanyoles.

El procediment per a les empreses és donar-se d'alta voluntàriament al registre, que es pot fer en línia, i facilitar la informació sobre la filosofia de l'empresa en relació amb valors coma ara la cooperació, la responsabilitat social, l'ús de la llengua catalana, el respecte pel medi ambient, el comerç de proximitat, etc., de manera que els usuaris disposin d’aquesta informació per fer els contractes i compres que els interessin d'acord amb les seves prioritats pel que fa a aquests valors.

La informació amb les primeres empreses inscrites ja està disponible lliurement al web per mitjà d'un CERCADOR. Ara es demana que el màxim d'empreses i usuaris s'hi registrin per poder definir més concretament els seus interessos i fer més efectiva la relació entre l'oferta i la demanda.

L'Assemblea al Priorat vetllarà perquè tots els sectors (energia, telecomunicacions, assegurances, etc.) estiguin representats al web de Consum estratègic a fi que la gent dels nostres pobles i els de la resta del país puguin trobar el servei més adequat prestat per empreses respectuoses amb els valors esmentats i deslligar-se dels contractes amb les empreses que fan conxorxa amb el poder espanyol per violentar el nostre poble.

Visiteu el web de Consum estratègic

Registreu-vos-hi com a consumidor/a, usuari/usuària

Registreu-vos-hi com a proveïdor/a


Logo_CE


EL 2 DE JULIOL, A ESTRASBURG

El Consell per la República Catalana va fer una crida a la mobilització ciutadana perquè el dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, hi hagi una demostració massiva.

La concentració és per:

Exigir a l'Estat espanyol que compleixi la resolució del Grup de Treball de Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de l'ONU que obliga a posar en llibertat immediata els presos polítics catalans, i dictamina que l'autodeterminació és un dret i no un delicte, i per tant les detencions són arbitràries i el judici injust.

Reclamar al Parlament Europeu que no permeti l'exclusió dels 3 eurodiputats catalans presos polítics o exiliats, escollits en les eleccions d'aquest passat 26 de maig, que suposaria una degradació democràtica d'Europa i la vulneració dels drets de gairebé 2,3 milions d'electors que representen més del 50% dels vots a Catalunya.

L'Assemblea, com a entitat membre del Consell per la República, hi participarà i formarà part de l'organització.

Per a qui hi pugui anar, passem informació del viatge que organitza l'ANC de la Ribera d'Ebre i Terra Alta. Les places són limitades.

Estrasburg


= OMPLIM ELS BALCONS D'ESTELADES I LLAÇOS GROCS =

Engeguem una campanya per omplir els balcons del Priorat de llaços grocs, estelades i pancartes per internacionalitzar el conflicte. Ho fem ara que s'inicia un cicle electoral en què els franquistes han aconseguit que la Junta Electoral coarti la llibertat d'expressió en les institucions governades per les forces republicanes. Us demanem col·laboració per estendre la campanya a tots el pobles.

Si voleu llaços grocs de balcó, a més de la Ferreteria Martí, us podeu posar en contacte amb nosaltres () i us els facilitarem. El preu és de 2 € per llaç (preu de cost).

També tenim pancartes amb el lema "L'autodeterminació és un dret, no un delicte". Es tractaria de col·locar-les en llocs estratègics, preferiblement balcons o llocs inaccessibles a les ràtzies franquistes, i que siguin visibles per a visitants estrangers. El seu preu és de 17 € (també preu de cost).

Si no hem quedat abans, a les parades que farem per Sant Jordi i la Fira del Vi a Falset podreu recollir aquest material, i també estelades de diverses mides i preus.

Hem de fer evident que estem en una situació de repressió i que el poble ens mantenim ferms en la defensa de la Llibertat, la Independència i la República Catalana.

Esperem la vostra col·laboració.

Omplim_Balcons

Self_Determination


LA MANIFESTACIÓ A MADRID, UN ÈXIT

Després de ser presents a moltes capitals del món per denunciar el judici amb què pretenen escarmentar els nostres representants socials i polítics, i de passada fer-nos por a tots els altres, vam anar a la capital del regne d'Espanya.

El 16 de març, l'assemblea exterior de l'ANC a Madrid i diversos col·lectius i organitzacions republicanes organitzaren una manifestació per reclamar la llibertat, denunciar el judici i defensar el dret d'autodeterminació.

Més de 500 autocars, diversos trens AVE i vols especials van sortir de Catalunya per anar a trobar-nos a Atocha. Del Priorat van sortir dos autocars, més moltes persones que van anar-hi en tren o pels seus mitjans.

A sota teniu una foto amb la presència d'alguns prioratins.

Madrid_1903-1

El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:


picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca.

     Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.Logo_PPI